Bouwplastics

Poly Max Express

poly_max.png

Griffon introduceert een nieuwe montagelijm binnen het populaire Poly Max® gamma: Poly Max® Express. Een supersnelle montagelijm op basis van SMP-technlogie die na 30 minuten handvast is en binnen 4 uur zijn eindsterkte bereikt. Dit is ruim 10 keer sneller dan de bestaande varianten. Op die manier kunnen alle verbindingen binnen een mum van tijd worden belast. Dit betekent dat professionals in de bouw en afbouw nóg sneller kunnen werken dan voorheen.

 

Toepassingsgebied
De unieke Poly Max® Express kent een zeer snelle sterkteopbouw én hoge eindsterkte. Poly Max® Express is uitermate geschikt voor het verlijmen en monteren van vele bouwmaterialen zoals hout, gips, (natuur)steen, (cellen)beton, metaal, hardschuim en diverse kunststoffen.

Poly Max® montagelijmen
Naast Poly Max® Express, met snelle sterkteopbouw, is er ook Poly Max® High Tack voor een hoge aanvangshechting en Poly Max® Fix & Seal die naast monteren ook geschikt is voor afdichten. De Crystal Clear-variant van deze Poly Max® Fix & Seal staat garant voor verbindingen of afdichtingen die kristalhelder moeten zijn en blijven. Poly Max® montagelijmen bieden vele voordelen voor de professional in bouw en afbouw. De producten zijn eenvoudig in gebruik, trekken geen draden en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Poly Max® hecht zelfs op licht vochtige ondergronden en verlijmingen zijn altijd overschilderbaar. Griffon Poly Max® voldoet aan de hoogste standaarden voor professioneel gebruik en heeft diverse keurmerken, zoals CE & KOMO.

Krachtig in lijmen en innoveren
In de laboratoria van Griffon wordt continu gewerkt aan kwaliteitverbetering van bestaande producten en uiteraard de ontwikkeling van innovaties. Poly Max® Express is het nieuwste voorbeeld van een innovatief product dat de vakman in staat stelt om nóg beter en efficiënter te werken.

Griffon Poly Max®: Laat nooit meer los!

Eigenschappen