Bouwplastics

Tuinschermen tand - groef

Uniek & veelzijdig plankensysteem

Na de jarenlange ervaring met de productie van composiet terrasplanken bestaat nu een uitzonderlijk tand en groef plankensysteem aan in houtcomposiet waarmee u een modulaire tuinafscheiding kan creëren.
Dankzij de bijhorende U-profielen en composietpaal bouwt u uw tuinafsluiting in alle richtingen, in alle breedtes (tot max 180cm) en in alle hoogtes (15 tot 180cm).
Toepassingen
Het plankensysteem kan naast een tuinafscheiding ook gebruikt worden als basismateriaal voor tuinhuizen, carports, blokhutten, bergingen en poorten, maar ook voor muren poorten, lage schutting voor terras balkons enz.
Voordelen


Montage

Het Duofuse tand en groef plankensysteem wordt geplaatst zoals een houten tand-groefplankensysteem.
De profielen moeten vastgeschroefd worden aan de paal met behulp van RVS-schroeven. Het kleine U-profiel kan ook als afdekprofiel op de bovenste plank bevestigd worden.
Volg zeker de plaatsingsinstructies (hieronder te downloaden) voor een correcte plaatsing van uw tuinafsluiting. Schakel hiervoor best een vakman in zodat uw tuinafscheiding stevig en waterpas geplaatst wordt.


Onderhoudstips

Beschermingsproducten zijn niet nodig. Voor normaal onderhoud kan een borstel of hogedrukreiniger gebruikt worden (max. 80 bar) en huishoudelijke detergenten.

tuinscherm1.jpg  tuinscherm2.jpg  tuinscherm3.jpg  tuinscherm4.jpgtuinscherm5.jpg  tuinscherm6.jpg  tuinscherm7.jpg

 

Plaatsingsvideo Youtube